Afspraak maken

Spreekuur


Het team nodigt u van harte uit om met uw (gezondheids-)vragen naar het spreekuur te komen.

Onze huisartsenpraktijk heeft een afsprakenspreekuur. Daarvoor kunt u een afspraak maken voor onze ochtend- en middagspreekuren, die zijn van 8 uur tot 11 uur en van 14 uur tot 16 uur.

Heeft u een vraag die complex is of van psychische aard, maakt u dan a.u.b. een afspraak voor het middagspreekuur via de doktersassistente.

Op ons spreekuur is er ruimte om 10 minuten te spreken over een probleem. Wilt u twee problemen bespreken dan kan de assistente een afspraak van 20 minuten voor u inplannen. Wij verzoeken u daarom dit van tevoren aan onze assistente kenbaar te maken. Wilt u een afspraak maken, maar maakt uw gezondheid het voor u niet mogelijk om naar het spreekuur te komen, dan komen we uiteraard bij u op visite. Meestal is dit tussen 11.30u-13.30u. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Heeft u een klacht die niet kan wachten tot morgen, maar zitten de spreekuren al vol? In dat geval maakt de assistente een afspraak op het spoedspreekuur van 11.00u-12.00u.